הסיפור המלא

"החלום שלי זה לתת לכל מי שאוהב בשר את ההזדמנות לאכול בשר אמיתי"

(ניסים שגב, הקצב)

 

בהמבורגר של שגב בשוק מחנה יהודה לקחנו 25 שנים של קצבות והכנסנו יחד עם כמה תוספות בין שתי חצאי לחמנייה. 

אם את הסניף הראשון שלנו הקמנו כי רצינו גריל בצמוד לקצבייה כדי שיהיה לנו איך להתגאות בבשר שלנו, אז את הסניף השני פתחנו כי רצינו שתהיה לנו מסעדת המבורגרים להתגאות בה בכל העשייה שלנו.

 

"אם אתה רוצה למכור את הבשר הכי טוב, אז אתה צריך לעלות כל בוקר למשאית קירור ולבחור בעצמך",

זה המשפט של הקצב שמלווה אותנו כל בוקר כשאנחנו מכינים את הירקות, את הרטבים, את הבשר ואת המסעדה - אנחנו רוצים את הכי טוב, אז אנחנו מכינים בעצמנו. 

 

בסניף מחנה יהודה אנחנו חוגגים את כל הניסיון והעשייה שלנו ואת הרצון שלנו להיות הכי טובים בצורה הכי פשוטה שיש, בתוך לחמנייה של המבורגר.