הסיפור המלא

"יש לי חלון בעמדה שלי בקצבייה שמשקיף על הגריל של המסעדה שעובד כל היום. מבחינתי זה הנוף המושלם והגשמה של חלום לראות שהכל קורה ככה כמו שאני אוהב ושאנשים נהנים מהבשר שלנו."

(ניסים שגב, הקצב)

 

שני מטר ושלושים ואחת סנטימטר זה המרחק בין הקצבייה שלנו לסניף הראשון של ההמבורגר של שגב בתלפיות. 

כשפתחנו את הקצבייה הבנו שאנחנו ממש רוצים להתגאות בבשר שלנו ולתת ללקוחות לטעום ושאין לנו איך והחלטנו שבשביל זה צריך גריל דולק שיהיה קרוב. 

 

זה היה אחד הזרזים לפתוח את המסעדה שהפכה את סמטת סם שפיגל השקטה בתלפיות למתחם של בשר והמבורגר שבשבילנו ובעבור הלקוחות שלנו הוא חגיגה אחת גדולה. בסניף הראשון שלנו בתלפיות אנחנו מגשימים את החלום שלנו לשים על הגריל 25 שנים של קצבות ולתת ללקוחות שלנו ואנחנו מאד גאים בזה.